lejononen tjallallala..



Idag var jag o rebecca en runda i forsheda badet. Det var inte speciellt länge för vädret var inte det bästa och vi kände oss uttitade av några killar redan när vi hade betalat och gått in. usch! På hemvägen började det spöregna, blixtra och åska. Det var inte speciellt roligt kan jag säga. Skulle igentligen kollat på sunes jul med becca u ikväll men så fick jag reda på att oliver skulle köra i gislaved idag så jag tog mopeden och begav mig dit. Blev besviken eftersom att han inte fick köra. Men ändå glad över en vinst för lejonen! Fick även träffa amanda och hon bjöd mig på hamburgare och dricka. Kan man ha en bättre vän ?

Nu ska jag packa lite, sen blir det sängen. Imorron ska jag packa allting och städa, sen blir det till att träffa några en sista gång innan jag åker. Är 2 två veckor i serbien och sen 2 i halmstad.. Och sen ska jag åka till mikkans stuga den 31:a. Så det blir inte så mkt anderstorp.

bff ?



okej jag vill inte tjata. Men jag känner att jag måste skriva av mig här nu, för jag råkade klicka in och kolla på denna filmen. Så många tankar o minnen kom upp i huvudet och jag fick en konstig magkänsla. Som om att någon typ tog halva mitt hjärta..Jag menar, vi var världens bästa vänner. Inget kunde sära på oss och när mamma frågade vad jag skulle göra på dagarna så sa jag alltid: Jag ska vara med amanda. Då frågade hon om jag inte skulle vara med någon annan kompis någon gång. Efter ett tag slutade hon att fråga vad jag skulle göra på dagarna för det var helt självklart vad jag skulle göra.
 
Allt började när vi inte var mer än 2-3 år ? Vi bodde grannar på paradisvägen och ni hade en frys utanför så jag gick upp och tog en glass, men ända sen jag var såpass liten så har jag inte tyckt om choklad och jag råkade få en med choklad smak så jag la den på eran trappa så den smälte och märket finns fortfarande kvar. Sen flyttade vi båda men vi bodde fortfarande såpass nära varandra så vi träffades.

Nu dom senaste sommrarna har vi tillbringat den mesta tiden i halmstad.
Jag har aldrig haft så roligt som vi har haft dom dagarna. Alla filmer vi spelade in, när vi gömde cykelhjälmarna i buskarna, när vi köpte chips till frukost varje dag eller när vi fick pengar till att köpa pålägg så köpte vi bacon hahaha. Det är bara sånt som du och jag skulle kunna hitta på! Sen får vi inte glömma alla mopedrundor runt om i landet haha. Alla gånger vi har tältat i garaget, nyårsafton 07/08, min konfirmation till och med på mina födelsedagar har du kommit med fina presenter!

Det känns som att vi har raderat våran vännskap, att den inte finns längre. Kanske har vi vuxit ifrån varandra och kan inte göra dom där roliga sakerna längre för att vi är för gamla ? Nja, jag tror inte att det är därför. Jag skulle göra allt för att få min bästa vän tillbaka. Jag kommer att vänta, vänta på att du kommer tillbaka. Om du nu kommer tillbaka. Det kvittar hur lång tid det kommer att ta.. För jag väntar på dig tills jag dör! Båda har sagt att vi saknar varandra, men vi gör ingenting åt det ? 

Mest av allt saknar jag våra skratt. Att skratta tillsammans med dig gjorde min dag  Kom ihåg när mamma och pappa alltid härmade våra skratt och då skrattade vi ännu mer. Och våra shrek/hulken/greenchen-muffins! HAHA Men jag vill bara att du ska veta att:

Du är min soulmate amanda moberg :'(
Jag väntar ...

oh my goooooood

Vaknade precis och satte på datorn och fick se det här:

http://www.aftonbladet.se/webbtv/noje/article5447370.ab

Helt otroligt! Jag har kollat på videon minst  20 gånger nu ..
HOPPAS!


Transformers 2 <3


ååh vad jag vill se den här filmen. Ska se om den går att ladda ner annars får jag vänta med att se den tills jag kommer hem från serbien. Då går jag till biografen i halmstad och köper mig en stor popcorn och en fanta exotic och sätter mig i en stol och kollar. Med eller utan någon.

Någon som har sett den, är den bra ? :) 

musikkkkk

Ni har väll inte missat att ni kan lyssna på veckans låt på min blogg?  Under min profil bild finns spelaren så det är bara att trycka på 'play' så hör ni den ljuvliga musiken. Byter varje vecka, men denna låten får vara kvar i några veckor framöver eftersom att jag inte ska vara hemma och det är en riktig sommarlåt! (y) Veckans låt är :

Rap das Armas - Cidinho & Doca
Alla i halmstad går runt och sjunger på den!



Rappappaapppaapa..


tjena tjena årets solbränna ?

Tja hej yo.

Har solat och ätit lunch på balkongen idag med min syster. Har också handlat det sista innan resan nu. Trosor (i massor), bh, skydd till läpparna, bok, vax saker till benen och alvedon :) Allt det hann jag köpa på en timme. Skulle igentligen ut o bada nu men det sket sig. Så ska åka till anneberg imorron istället, med ebba och rebecca änsålänge. Då ska jag smörja in mig i olivolja och bli ännu brunare.

Tänk att det bara är 3 dagar kvar nu! Kan inte fatta det. Kändes som att det var igår som vi satt på morfars altan och planerade allt. Åh vet inte om jag vill. Det ska bli spännande och skönt men också tråkigt och jobbigt. Men ska försöka att inte tänka mer på det nu.


pannkakor <3

fixade naglarna i brist på saker att göra. skit fult haha!

min syrra har brännt sig som satan. stackarn ... ;)

home sweet home.

Då var man hemma efter en helt underbar helg som jag har spenderat med Tom. Jag förstår inte ens varför vi sover över hos varandra för jag tar upp hela sängen, han tar hela täcket och jag tar den skönaste kudden. Men när man sitter på balkongen och käkar frosties och kollar varandra i ögonen så kommer man på att det är värt det. Vi har inte gjort så mycket, bara njutit av tiden som gick alldeles för snabbt och nu träffas vi inte på minst 3 veckor = pain :(. Träffade även Mikkan igår kväll för sista gången på mycket länge. För på torsdag åker jag och när jag kommer hem så åker hon till tunisien :( Kommer sakna alla.

JAG ÄLSKAR DIG KISSE-TOM!



King of pop .. is dead!

Idag fick jag en ovanlig väckning. Jag vaknar av att min mor gråter så jag frågar ju såklart vad som har hänt och då berättar pappa att Michael Jackson är död. Han lever inte längre. Alla blev helt tysta, allt blev tyst. Sen bryter mamma tystnaden och säger: Han har varit min idol sen jag var liten och jag har nog min affisch där uppe.. Sen ringde hon till mormor och berättade.

Vid elva åkte jag och pappa till gnosjö och jag köpte min piercing. Den är as fin! Älskar den :) Sen har jag varit i tokarp hela dagen och nu är jag rätt så brun måste jag erkänna. Fast det bränns typ :/ Men ska in i duschen strax och sen försöka äta. Jag vill inte äta : ( Snart åker jag.ååååååååååååååååååååååh vad jag längtar!





himlen kunde inte vänta. Rip, michael jackson!


Längtar tills imorron!

Nu har jag precis duschat av mig, ska snart dra ut en stund med ida. Vi ska .. eh vi ska. Ja.. Jag kan inte säga vad vi ska göra, det är hemligt tills vidare ;)   Jag har fortfarande verk i min mage, det är inte kul!

Imorron har pappa lovat att han ska skjuttsa mig till gnosjö för jag ska köpa mig en ny navelpiercing. ÄNTLIGEN! Sen ska jag hem och köpa urban till tom. För er som inte vet vad urban är så kan jag berätta att det är ett märke på ett vax haha. Sen ska jag nog steka lite i tokarp och sen ska jag åka till tooooooooom. Ge mig fredag!

Grattis Viktor på din 17:års dag.
Tänk att det var ett helt år sen du fick dina björn borg kallsonger haha.
Minns det som igår. Hoppas du får en bra födelsedag! :)


solen skiner idag igen!

Hallo :)

Idag har jag bea och ida varit i gislaved. Skulle köpa skor, klänning och en till bikini. Kom endast hem med en bikini dock. Men det fanns verkligen inget annat. Snart ska vi dra oss till tokarp för att steka hela dagen. Har världens jävla mensverk och det är inte roligt :( Men det ska inte få förstöra min dag! När jag kommer hem ska jag städa ... boring!
Men som det ser ut nu så behöver jag nog förhoppningsvis inte käka idag heller. gött för mat är inte gott längre!

en dag kvar nu, åh vad jag saknar dig hjärtat <3


Sverige i mitt <3



Har inte varit speciellt insatt i u21:s matcher. Men i brist på att ha något att göra igår kväll så kollade jag på när Sverige mötte Serbien och det var en mycket bra match. Fan tänk som svenska landslaget kunde spela såpass bra. Men nu möter vi england på fredag .. Vi får se hur det går. Hoppas självklart på vinst!

Nu ska jag dra iväg till tokarp och steka lite med ida och rebecca. Sen vid fem ska jag och ebba åka till gislaved för jag ska köpa lite kläder till resan. Jag åker ju om en vecka! Ebba frågade mig också om jag ville hänga med henne jossan pernilla mikkan o millan till high chaparrall på fredag. Men jag tror inte det haha, kanske ;)

2 dagar kvar tills jag får träffa min älskling <3

Långt eller kort hår, thats the question ?

 

Frågan är, vilket är snyggast. Kort eller långt hår ?
För alla som känner mig så vet ni att jag hatar mitt hår. Men det är fortfarande jobbigt att sätta i det där förbannade löshåret hela tiden. Så vad tycker ni ? :)

( mitt hår är inte ens så långt nu på första bilden, för jag har klippt mig :( )

sad sad sad sad sad



Det blir inget fucking jävla halmstad i veckan. Jag ska sitta hemma och dö utav uttråkning hela veckan. Fan va ledsen jag är just nu, jag ville så gärna nu när jag äntligen fick åka ner själv med en kompis då kan och får ingen jävel, vafan är det med alla ? ... Nu är det iaf bestämt att jag ska till tom på fredag. Om det skiter sig så skiter ja fan i allt. Förlåt för att jag är emo, men jag har verkligen aldrig någon tur.

JAG VILL TILL HALMSTAD IMORRON!


Segern är vår, segern är vår. Vi har vunnit segern är vår!

Yes yes yes yes, waka waka waka!
Vi vann idag, vi vann mot ljungby ? Kan inte fatta det haha, ett grattis kanske ? En helt underbar känsla måste jag säga och deras miner hahaha. Detta är något jag aldrig kommer att glömma. Vi hade även 3 92:or med i laget idag och dom var super duktiga och jag tycker att vi ska slå ihop våra lag. Fan vi skulle bli oövervinneliga eller hur man nu säger haha. Men det är ingenting mer än önsketänkande :)

Just nu försöker jag få tag på cissi, måste ju veta om vi ska åka imorron. Men det verkar ju inte så : ( Men ebba sa att vi kanske kan åka på onsdag och det är ju bättre än inget.

Ny header.

1.



2.



Nu är det upp till er att påverka vilken header jag ska ha.
Och för er som inte visste så är jag ett snook-fan (a)
Men säg gärna vad ni tycker, för jag tycker om båda hehe!

Vad ska man skriva om igentligen ?

Då har jag fixat lite med bloggen nudå. Känner inte att den är redo för den stora världen ännu haha. Det jag menar är att den är inte redo för att ha reklam så jag tjänar pengar. Men just nu är min blogg värd runt 3000 kronor. Så när jag är klar och har kommit på något riktigt intressant att skriva om så ska jag tjäna pengar haha. Men jag vill inte skriva en massa skit som att "ah igår var jag och fixade naglarna för 2000 kronor" .. Det ska vara något annat och jag ska komma på det .. Kanske inte just nu, kanske inte idag, kanske inte imorron .. Men jag ska komma på det :D

Så om ni har förslag på vad jag ska skriva om så är jag väldigt tacksam :)


jag har en ny profilbild.
Bildbevis på att jag är en ninja ;)

Boys, boys,boys



Den här bildern gjorde min dag!
Haha jag älskar er booys :D

Ändrade planer..

Jaha då fick man ett sms av ebba i morse och såhär stog det: Hej sötaste. vet du vad. Jag har fått jobb nu i veckan som gör att de hindrar mig att följa med till halmstad. Jag är verkligen jätte ledsen gumman. Fatta va besviken jag blev .. Men eftersom att jag är så jävla kreativ så frågade jag cissi och hon vill väldigt gärna. Men har en känsla av att det inte blir något och jag orkar inte fråga någon mer så nu hoppas jag verkligen att vi åker imorron.

Idag ska jag spela match. Jag vill inte det! Men nu ska jag steka tror jag ..

Hem kära hem!

Efter en mjukglass, ett kärringbad och en runda runt sjön så var man hemkommen igen då. Skönt måste jag säga. Men jag drar snart iväg. Igen. Är det inte härligt ? Vänta bara tills ni får läsa här ;)

På tisdag åker jag och ebba ner själva till halmstad, vi ska bo i min husvagn ända till fredag tror jag. Vi ska steka och en massa haha, eller hur älskling ? <3 På fredag ska jag till tom och vara hos han hela helgen tror jag. Så som ni just läst så kan denna veckan inte bli bättre! Känner att detta blev ett väldigt kort inlägg. Men jag är sjukt trött och ska hoppa i sängen nu!
puss på er


Ps, tack carro för all hjälp. Visst är bloggen snygg ? Men inte klar ännu (a)


Många olika förslag.

Jag och Mikkan hade många alternativ att välja mellan igår och inte blev det bättre när snobben anton andreasson ringde och ville att jag skulle fira midsommar med dem i falkenberg. Dom hade eget hotellrum och allt .. Men hur mycket jag än ville så gick det inte :/ Men jag o mikkan drog oss till stan och hem till kim där några andra bekanta var. De flesta var 3 - 4 år äldre haha, men det blev riktigt trevligt efter en stund! Senare på kvällen skulle jag mikkan marcus och henrie ta bussen till östra stranden för att kolla läget. På bussen åkte också halva gislaved haha, det var mycket trevligt. Snackade med olle och rasse som gick i min klass i trean, har inte pratat med dom på 5-6 år :o så det var lite roligt :) var också med hannah o kaisa en stund och träffade även en massa annat folk och jag mådde så jävla bra :D

När klockan närmade sig tolv så gick vi in på puben och de beställde öl och då kom snubben som ägde stället fram och frågade om vi skulle beställa för annars fick jag o mikkan dra men vi bara satt kvar. Efter en stund så tog jag en tom ölflaska för att han skulle tro att jag drack så kom han fram och bröt på svenska: Har du lägg ? jag: nee .... (a) Han: stig upp! stig upp! Så jag reste på mig och gapflabbade och Mikkan började sjunga: you raise me uuuupppp. Sen tog vi en svart taxi in till stan igen och vi tog farväl av våra vänner och beställde mat på Mc'fett vilket var as gott :D Även där stötte vi på ett par stycken haha, jag o mikkan är väldigt eftertraktade haha ;) Vi tog halv två bussen hem men den kom inte förräns vid två så mellan halv tre och tre var vi hemma. På bussen hade vi hur kul som helst.

Så om man ska sammanfatta min midsommar så har den varit den bästa ever och tack alla som gjorde den såpass bra och tack MIKKAN. Du är världens bästa vän och jag älskar dig mest :)<3


jag o mikkan käkar tårta

best friend

kims söta kisse vid namn zlatan

marcus öra

jag och "brodern" haha

snygg-mikkan

kim

henrie o zlatan

en väldigt bra bild på när marcus pratar engelska med några osv, tagen av mikkan

hårdrock

snygghannah, jag och snyggkaisa :D

hjort o henrie

random

upp och ner

henrie

kim o jag, as bra bild!

flumm

störd ?

god natt

halmstad i mitt <3

Nu är jag o mikkan i halmstad och hur nice är inte det på en skala från ett till tio ? :D

Vädret är inte på topp hela tiden men, skit i deeää!

Jag älskar Lilla Al-Fadji!

hahahahahahah. asså jag har glömt att berätta en sak. Igår när mamma och pappa var inne på jysk så satt jag i bilen så bytte jag radiokanal och så tyckte jag att rösten liknade lilla al-fadjis jätte mycket, så jag fortsatte att lyssna och det visade sig att det var han och jag höll på att dö av skratt! Jag blev skit glad och lyssnade på hela programmet, det var så roligt så jag höll på att kissa ner mig. Bästa jag har hört på radion i hela mitt liv :'D
Så jag gick in på sr.se/p3/laf för att läsa lite och så, så gjorde jag ett test för att se om jag var lik fadji och oj :o 

Gratulations! Life is güüd! Du liknar lite grann LAF, den tüngaste! Med andras ord man kan säga du kommer lyckas in the life och få många ladys plus mycket också möney! Fläshigt!

SÅ nu vet jag vad jag ska göra varje onsdag mellan 16.08 - 18.00.


Lilly Allen - Fuck u

Tänkte att ni skulle få höra min favoritlåt just nu.
Så jävla bra haha, skrattar varje gång jag hör den



IT'S FUCKING GOOD!

Tom Andersson.



Jag saknar dig så oerhört mycket!
Skulle göra vad som helst för att få träffa dig nu.
Min kärlek till dig är obeskrivlig.

Jag älskar dig

midsommarafton med mikkan <3

Nu har vi planerat. Imorron tar jag bussen till hestra och sover hos mikkan (och får förhoppningsvis träffa min älskade pojkvän!) På fredag morgon åker vi till halmstad och så firar vi midsommar tillsammans. Sen får vi se hur länge min älsklings mikkan stannar. Längst till söndag iallafall. Jag längtar så här mycket |-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------|


Hon är den snyggaste jag vet. Om jag är lesbisk ? Kanske, kanske inte (a)

sol sol sol!

Idag har solen skinit. Och man ska ju ta vara på de tillfällen som den är framme så jag och min lillasyster gick ut och satte oss i varsin solstol med bullar och saft. Jag sydde även mitt löshår. Synd att det skulle vara så molnigt idag, jävligt synd!

Sen lagade jag pannkakor till min kära mor och far. Sen tog vi en liten tripp till gislaved för att hämta mitt pass och in på jc en snabbis och kolla på kläder. Hittade jätte mycket fint som jag ska köpa snart! Brukar aldrig hitta något där så blev glad! Nu ikväll så har jag o mamma varit ute med nelly i skogen, sen har jag bara suttit här och snart ska jag sova.




Nelly pelly



Det här är min bebis som jag älskar mest i världen :*

Somewhere over the rainbow.

Jaha, då var sista träningen inför sommaren avklarad. Men vi har en match kvar på måndag klockan sju här hemma i anderstorp. Vi möter ljungby. Vårat favorit lag .. Men den här gången ska vi fan ta dom! Midsommarplanerna blev inte som tänkt för ebba ska inte med. Med mikkan ska hänga med iallafall och det är ju kul! Det är som jag brukar säga: Det blir aldrig som man tänkt sig. Antingen blir det bättre eller sämre.

Regnbågen tittade fram en stund.


neeeej!



åhnej! Jag hittar inte mitt halsband som jar har fått av min pojkvän.
Jag tar på mig det när jag vaknar och av det när jag ska gå och lägga mig.
Så et måste ju vara någonstans på mitt rum, men jag hittar inte det :'(
Usch vad ledsen jag är. Någon som har tips på vart det kan vara ?

JAG MÅSTE HITTA DET!

bloglovin!

Följ min blogg med bloglovin

Ja ta chansen nu! :D

God morgon.

Nu har jag precis käkat frukost. Nybakade frallor med marmelad på, finns ingen godare frukost! Jag har även hunnit med lite andra saker idag. Har varit och köpt hårfärg osv. Nej, det är inte jag som ska färga håret utan min lillasyster. Jag orkar igentligen inte men är man snäll så är man. Sen har mamma tvingat ut oss att rensa ogräs mellan plattorna och det är ju inte för roligt .. Sen ska jag nog va med bea en stund innan vi har träning ikväll. Usch för det, men det är trotts allt sista träningen innan uppehållet så lätt att jag ska träna då :)

Jag saknar mina vänner som just nu befinner sig ute i bolmen. Vill att dom ska komma hem nu så vi kan åka till halmstad haha. Men det är bara två dagar kvar så jag klarar mig nog.
Men jag saknar min pojkvän också. Jätte mycket! Förstår inte hur jag har kunnat vara utan dig så här länge. Men om det blir som tänkt så ska jag va hos honom hela nästa helg innan jag åker till serbien. Det låter toppen tycker jag.


jag älskar dig

myskväll @ anneberg.

Jag och knarre fick med oss varsin tjej till på mopparna igår, vid namn senada och bea. Det tog oss ungefär 20 min att åka till det perfekta stället. Väl där så satte vi oss på en fillt ute på byggorna och tände ljus. Vi åt bullar, chips och drack saft och juice med "vodka" i hahaha ;)  Och som vanligt så kommer jag och bea på en massa dumma saker så vi tog av oss kläderna och badade näck haha, det var super skönt och hela skiten filmades och jag tänker INTE lägga ut filmen här. Det är ju = självmord för fan!

Iallafall så var det några som tältade och två stycken äldre åkte ut med sin båt så vi trodde att det var dom. Men när vi skulle åka hem så satt det ett helt gäng med killar vid tältet och dom hade sett alltihop och vi höll ju på att dö av skratt. Och inte nog med det, jag kände dom också! Så jag och bea stannade kvar hela kvällen och hade faktist roligt! :) Tack älsklingar för kvällen, love u!






shitt, fattar inte att jag precis la ut den här bilden, kolla höfterna :o

de andra bilderna gick inte att ladda upp.
Får be knarre skicka dom.


Fjortis filmen.



När jag vaknade idag så hade jag fått ett sms från Nermina. Det stog: Vi finns med på en fjortis video på youtube. Så jag rusade upp och satte på datorn och in på hennes blogg och mycket riktigt där fanns den. Men eftersom att jag inte kom förräns i slutet så satt jag bara o väntade o tänkte vafan är inte jag med för ? Men så kom jag, vilken lättnad. Haha jag bara skojar. Men jag tar det inte lika hårt som knarre. Den som gjorde filmen hade säkert kul igår. Fast inte lika kul som jag hade det! :D

sjukt.

http://minneavtherese.blogg.se/
Jag förstår verkligen inte.
Jag sitter här och gråter nu.
Hur kan någon göra så ?


När man inte har något att göra ..

Mitt sommarlov har inte börjat speciellt bra. Har bara suttit här hela dagen och hur kul är det på en skala från ett till tio ? Hmm, inte roligt alls. Så jag bestämde mig för att ta tag i mitt liv så nu när jag har ätit så ska jag och min vän Nermina (länkar hennes blogg där nere sen) åka en sväng med mopparna. Vi ska åka på en hemlig utflyckt och jag tycker att det ska bli jätte mysigt. Vi hörs nog inte mer idag så ha det bra!

puss.

http://nnermina.devote.se/ 

saknaden är stor ..


Idag är det måndag igen och klockan skulle ringa vid sju som vanligt. Vid halv nio skulle jag och alla andra sitta i musiksalen och ha ännu en lektion. Men klockan ringde inte vid halv nio. Jag vaknade upp vid halv elva, 3 och en halv timme försent! Men jag lugnade snabbt ner mig och kom på att jag har sommarlov. Jag kommer aldrig mer att sitta i musiksalen vid halv nio på morgonen. Aldrig mer kommer jag att gå i 9D. Aldrig mer!



PÅ G



haha, som ni ser så är jag en ninja och jag är dålig här på blogg.se
Men min vän carro ska hjälpa mig med det här. Vi hörs snart igen!


RSS 2.0