?

Vad fasen har hänt med min blogg ? Den har jag ju buggat totalt! Aja, får fixa den senare om jag har tid och ork.

Iallafall så åkte jag och mamma hem igår. Jag åkte hem för att jag vill se transformers på bio som jag har velat se så himla länge. Fick med mig min homie jonis men vi hade ingen skjuts så vi blev tvugna att cykla haha, men det var lätt värt det! Filmen va bra rakt igenom och jag skulle kunna se den hur många gånger som helst :D Så transformers 2 får * * * * * av * * * * * ;)

Idag ska vi tillbaka till halmstad. Inte så kul men har man inget val så har man inte.. Ska nog bara ta det lugnt och så åker jag hem på torsdag förmodligen. Vi hörs.

halmstad.

Hej mina vänner.

Igår när jag kom ner till halmstad var jag super trött. Cyklade till andra campingen och köpte en 150 grammare med pommes. Gissa om det var gott. Sen var mormor här hela kvällen vilket var riktigt roligt :) Hände inte mycket mer förutom att mamma var helt crazy när vi skulle sova. Önskar att hon var sån lite oftare haha.

Idag var vi tvugna att gå upp jätte tidigt för vi skulle åka och kolla på "delfiner". Eller det var iallafall det som jag lurade i min syster för att hon inte skulle säga till farmor vart vi skulle. Resan gick till ett ställe utanför ljungby, där skulle vi gå in i en park och kolla på djur. Fast det var inget djur som helst, utan älgar :o Och vi skulle inte bara titta på dom, vi skulle också mata och klappa dom. Ni förstår inte hur rädd jag var i början, farmor och farfar bara skrattade åt mig! Men en sak är säker och det är att jag har klappat älgar. Är det inte fantastiskt ? Usch, ryser när jag tänker på det. Men det var en riktigt häftig upplevelse och det kommer att komma in film på det men orkar inte det just nu. För nu ska jag sova snart. Saknar min älskling, imorron ska han köra gokarttunering. Fyfan va roligt, önskar att jag med fick göra det men ne här är man fast i en jävla husvagn. Men det är bara 6 dagar kvar ungefär så jag kan nog stå ut :)











cristin 16 år!

Kvällen blev absolut inte alls som vi hade tänkt oss. När vi väl var påväg till cristin så regnade som fan så alla tog en taxi förutom jag och min homie jonis. Vi gick. När vi kom fram var det helt dött och födelsedagsbarnet låg på toan och spydde (!) Så vi var väll där i högst 10 min sen ringde vi taxin igen och det råkade vara en som tom kände så för det första så fick vi åka gratis och för det andra så körde han hem oss till sin lägenhet. Fyfan va kul vi hade, en väldigt lyckad kväll! :) Mikkan och tom stannade kvar och sov där och jag o nicco gick hem i mörkret. Orkar inte lägga in några bilder, sorry

Tom och mikkan är här nu och säger farväl till mig. Dom är bäst. Vid tre åker jag till halmstad, jippi -.- Åker antingen hem på torsdag eller fredag igen. Men drar till mikkans stuga direkt och det ska typ bli as nice ;)

BYE!


God kväll.

Nu har jag kommit hem efter en rätt så lugn kväll. Började med att marcus kom och "hämtade" oss och så vandrade vi bort till pakkala. Var där i någon timme innan vi begav oss till high chaparall. Jag mikkan pakkala robert marcus och pagge. Pakkala o Roberth skulle försöka komma in och jag o mikkan hängde bara med för skojs skull. Lite trist men ändå skönt. Satt hos dennis en stund och snackade sen fick man sms av cristin som undrade om jag ville komma på fest hos henne imorron. Får väll se om jag orkar ta mig dit imorron, är ju sista kvällen innan jag åker till halmstad så varför inte ? Nu är Mikkan hemma hos ebba och ska sova där eftersom att hon inte får sova här :( Det är så jäkla läskigt att vara själv men ändå skönt att slippa halmstad :)

Imorron på morgonen så har jag och mikkan efter rätt så mkt övertalande från marcus gått med på att köpa frukost och komma till honom för att äta. hmm, det innebär att vi måste gå upp klockan 10 (!) Aja, det blir säkert mysigt. Ebba ville inte hänga med.. Måste städa imorron med, buehue. Önskar att vi hade en städerska som pakkala har, då jävlar :D




daattaattaraa ;)

Tjena. Här sitter jag i min ensamhet och väntar på en seg mikaela melin. Fyfan va kul det ska bli att få träffa henne! Innan hon kommer ska jag hinna med att duscha, städa, diska och så lite annat. När hon kommer ska vi nog dra oss bort till pakkala om det nu blir så :) Hoppas på att det blir en trevligt kväll iallafall, men det är svårt att tro något annat när man ska vara med mikkan. Idag har jag typ .. Suttit vid datorn, ätit, suttit vid datorn, gått på toa, suttit vid datorn, lämnat tillbaka en film och suttit vid datorn. Låter inte det helt underbart ?

Vill bara passa på att tacka min älskling för dom här dagarna. Fan va underbart det har varit, vi har verkligen hunnit med mycket och efter 5 dagar så har jag fortfarande inte tröttnat på dig haha. i fredags var vi i jönköping och kollade i affärer, åt tacobufe och pizza, provade massagestolar. Vi har också varit på bio, hyrt film, läst mina dagböcker (haha!) o en massa mer. Men nu dröjer det ett tag till tills vi träffas igen och det är alltid lika jobbigt, men du vet att Jag älskar dig!



sorrryyy

hej.

Förlåt om jag inte har uppdaterat något. Har ju varit i serbien och dom senaste dagarna har jag tillbringat med min älskling. Vi har gjort allt  möjligt typ :) Men tänkte iallafall lägga in alla bilder.. Hade skrivit om varje dag men jag har kommit på att jag bara inte orkar skriva allt. Så ni får nöja er med bilderna och kanske skriver lite under varje.

puss


jag o marija på en stor ungdomsfest. Kommer inte ihåg vad den hette men
det var verkligen hur roligt som helst!

någon katja jag marija

Jag och marija på en uteservering typ andra kvällen.

marijas kompis o jag

Killen ni ser på bilden jobbade på ställelt och han var hur schyst och rolig
som helst. Han bjöd mig senare under kvällen på drinkar haha ;)

var aldrig blond när ni åker till serbien! :D



marija o katja

pooose

marija har plattat håret och jag har färgat mitt, SNYGGT!

på ännu en fest, eller på en klubb rättare sagt.
Vi har aldrig varit snyggare ;)

jag och nevana <3

ja jag vet att det ser ut som att jag har grått hår, men råkade visst ha i
silverschampoot lite för länge. Så bättre såhär än gult :')

<3

grabbarna på följande bilder var vi med en kväll och dom var sjukt roliga!

hehe

mysigt med popcorn o allt

då var vi snart i sverige då .. eller man märkte direkt när man kom till sverige
för det blev helt grått och ja ... ni fattar vad jag menar.

bye serbiaaaa :'(

vackert som fan <3

erkänn snygg pyjamas ?
Den bodde jag i ungefär halva min tid i serbiieeen

sista kvällen, kolla in våra fina halsband! :)

läste gjorde jag en hel del kan jag ju säga.

babba och volle

lite färg hade man ju fått iaf :)



tony -.- och jag

me and tha boooys

världens gulligaste sara

kolla pannan, någon älskar mig (a)

sweet



någon var väldigt glad :D



Den roligaste serben jag träffat!

hahahah, fyfan va ful. Var as trött och hade suttit med den där jävla färgen
i typ två timmar eller ngt. Men dom var riktigt bra. Och dyra!

glasspaus i värmen.

säxy ?


En dag var i i djävulens stad. Orkar inte skriva om de så därför spelade jag in
skiten. Och ja jag var blev rädd för blixten xD







snuskbild men vafan, skit i deeää

jag står där uppe ... även om jag inte syns, för min morfars fru har nog inte
lärt sig vad "zoom in" är :)





vackert!







nice



tände ett ljus för toms farfar :)









så söt :$







sweet



saknar det









tjabba



jag och marija :)


8 dagar kvar tills jag kommer hem, gott!
ska färga haret idag med, kmr inte att bli lyckat haha..

Tänker extra mycket pa dig idag älskling. Du är mitt allt!
Ring mig safort du ser detta, om du vill och kan (L)


i miss you



i miss you a lot, and love you so much (L)



tjaa, im in serbiaa (Nis)

Hallo, vill inte skriva om allt nu for kan inte skriva alla bokstaver osv och sa ar jag hos en tjej som heter Marija. Hon ar verkligen sweet! Vi pratar engelska med varandra och det gar faktist ratt sa bra. Igar var jag inne pa nagra bloggar och visade henne sa forklarade jag vad en fjortis va sa sa hon, aha, in serbia we say kurva.. Haha vi holl pa att skratta ihjal! Pa kvallen var vi pa en ute servering med hennes kompisar. Alla tyckte om mig och bjod mig pa allt och forsokte prata engelska med mig, sa ar varsta bra pa det nu. Not haha. Men iallafall sa sa en av killarna sahar till mig,  if every girl in sweden look like you, then everybody have to be beatiful and then i really like too go too sweden. Fatta va generad jag blev och idag har marijas killkompisar bjudit ut oss till en uteservering sa det ska bli trevligt. Men har glomt min platt tang sa mitt har ser fot javligt ut. buhuuu. men nu maste jag ta pa mig klader. Kanske hors innan jag kommer hem.

PUSS
saknar er mina sota vanner dar hemma (L)



Ojdå.

Det blev visst inte det sista inlägget. Är bara tvungen att skriva detta. Annars kommer jag inte kunna sova innat. Det är till dig tom:

Jo, det jag vill säga är att du är helt underbar, på alla sätt som går. Det smset jag skickade till dig för några dagar sen .. Jag har fan aldrig skrivit något så fint. Ska skriva det här nu, bara för att du ska få veta hur mycket du betyder för mig.
Jag orkar nästan inte mer. Jag försöker att inte tänka på dig och jag försöker att hitta på en massa roliga saker för att få tiden att gå fortare men hela tiden så önskar jag att du är med. Jag kan inte sluta tänka på dig. Jag kan inte sluta tänka: tänk om tom hade varit med nu .. Jag saknar dig, mest på kvällarna då jag precis har pratat med dig och jag ligger i min säng. Jag saknar min andra halva! Alla har vi våra mörka sidor, även du och jag men när man är så kär som jag är i dig ... Då ser man inte dom eller så skämtar man bara om dom.   När jag skriver det här smset så slår mitt hjärta dubbelt så snabbt för allting kommer från hjärtat och jag vet inte hur du kommer att reagera, jag vet inte om du kommer att svara och jag vet inte hur många du kommer att visa det för. Men det spelar ingen roll, för alla borde få veta hur mycket jag älskar dig och inte allra minst så ska du veta det! Att jag älskar dig med hela mitt hjärta Tom Andersson <3


Ett sista inlägg innan jag åker to serbiaaaaaa


Jo ville bara meddela mina närmaste som jag inte har infomerat om att jag kommer att ha ett annat nummer där nere, så om ni saknar mig så får ni väldigt gärna ringa mig! Det kostar lite mer än 2 kronor i minuten bara :) Ni får gärna smsa också. Här är nummret: 00381613195477

Kommer förmodligen att ha tillgång till internet i nästa vecka och det är ju fett! Har också fått reda på att en 16 årig flicka väntar på att jag ska komma ner och hon har lärt sig engelska för att kunna prata med mig. Hur sweet är inte det ? Så om vi kommer bra överens så ska vi umgås de här två veckorna. Hon ska ta med mig o shoppa och på kvällarna blir det disco haha. Åååh, detta blev genast mkt roligare :D Men kommer ändå ha en sånn fruktansvärd hemlängtan :/

HÅLL TUMMARNA FÖR MIG VID 11.20 FÖR DÅ FLYGER JAG FÖR FÖRSTA GÅNGEN. SJÄLV!

god natt :*



jaaaaaaaaaaaaaaaaaa

Vill ni veta en sak ?

Jag kom in på smee! Och det gjorde mina vänner Mikkan, tom och johan också. Kan det bli bättre ? Nej knappast, eller jo om ebba gick smee också haha (a) Jag är så himla glad haha, det ska nästan bli roligt att börja skolan. NÄSTAN!

Idag fick ebba komma och bogsera hem mig från gislaved, det var lite små roligt faktist haha. Vi fick många blickar kan jag säga ;D När vi kom hem åkte vi till tokarp och sprang sen badade vi. Det var as skönt men snuskigt, eller hur ebba ;) Ikväll har jag ätit pizza, packat och städat. Samt ätit en sista mjukglass på väldigt länge! Snart ska jag hoppa ner i sängen. Åker imorron .. Ha det fint här hemma!


Johan, mikkan och min älskling <3

ont i magen.

Ja som ni ser på rubriken så sitter jag här och har ont i magen av ett antal olika anledningar.

1. Jag sitter och väntar på att posten ska komma. Varför ? Jo för iag får vi reda på om vi kommer in på de linjer vi har sökt in på. Och jag glömde precis vilken tid posten brukar komma hit. Men det dröjer nog en hel timme till.

2. Imorron ska jag gå upp halv sju. Klockan åtta åker vi till göteborg. 11.20 lyfter mitt flyg och jag är på väg till serbien. 13.40 är jag framme och då har jag tre timmars bilresa framför mig i ett land där det är över 40 grader.

3. Jag måste städa och packa klart allting idag och jag känner alltid, eller iaf 9 gånger av 10 att jag har glömt något och det är inte så bra att glömma något inför en utlandsresa på 2 veckor!

4. Redan nu saknar jag min pojkvän, mina vänner, min familj och min hund osv. Hur fan ska jag klara mig i två fucking veckor ?!


Men medans jag väntar på att posten ska komma så ska jag och ebba ta en runda. Alltså springa ;) Sen tar vi nog oss ett dopp i tokarp. Sen är det bara att ta sig hem och börja packa o städa. Och kolla posten (a)




RSS 2.0